75.000 euro subsidie voor het Bostheater

Foto: bostheater.nl

Actief voor Amstelveen samen met VVD, D66, PvdA, CDA GL, CU, SP, BBA, en Senioren Belangen Amstelveen (SBA) een motie ingediend om 75.000 euro subsidie te verlenen aan het Bostheater in het Amsterdamse Bos.

Het openluchttheater in het hart van het Amsterdamse Bosbestaat dit jaar 35 jaar. En dat moet gevierd worden! Want al 35 jaar is dit de plek waar bewoners uit de steden en omgeving samenkomen voor kunst en cultuur, maar ook voor een gezellige avond uit met een drankje en picknick op de tribunes. Dus ga de stad uit, het bos in!

Meer over onze theatervoorstellingen

Van 2 juli t/m 31 augustus speelt De Warme Winkel De Drie Musketiers (co-productie Amsterdamse Bostheater). Slapstick en spektakel vechten om aandacht in deze voorstelling, varkens en kippen rennen voor hun leven terwijl zeven acteurs de degens opnemen, en veertien anderen een virtuoze dood tegemoet gaan.

Van 30 juli t/m 10 augustus is het bos het podium voor nieuwe theatermakers tijdens de tweede editie van Boslab Theaterfestival. Van dinsdag t/m zaterdag zijn er de hele avond korte voorstellingen, performances en presentaties te zien. Juist tussen de bomen van het bos en langs de rafelranden van het toneel ontstaat het festival.

Aan het einde van deze zomer, van 18 t/m 22 september, speelt Veenfabriek hun nieuwe voorstelling Atlantis in het Bostheater. Tickets zijn binnenkort te bestellen via onze website.

Het Bostheater is tijdens de schoolvakanties ook dé plek voor avontuur voor kinderen! Meer informatie over onze kindervoorstellingen

Meer info: bostheater.nl

Bron: Push vanuit Amstelveen