Vind een bever en win 1 van de 25 GoPro camera’s

Foto: Bever

Op zaterdag 2 april viert Bever de opening van een nieuwe flagshipstore in het winkelcentrum Gelderlandplein in Buitenveldert. Tijdens de week voorafgaand aan deze opening maken goede speurders kans op één van de 25 GoPro Hero+ LCD camera’s t.w.v. €329,95.

Van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april verstopt de outdoorspecialist dagelijks vijf Beverknuffels (beverboefjes) in de nabije omgeving van de nieuwe winkel en elders in Amsterdam. De GPS-coördinaten van de locatie van de beverboefjes, worden vanaf Tweede Paasdag dagelijks via bever.nl/0020 bekend gemaakt. Alle plekken zijn gerelateerd aan het woord ‘buiten’.

Vinders van de speciale beverboefjes kunnen deze inleveren bij de nieuwe Bever Premium Store aan het Gelderlandplein 132. Daar ontvangen zij dan als prijs de GoPro Hero+ LCD camera. Per persoon kan één actiebever worden ingewisseld. Voor meer informatie en de actievoorwaarden, ga naar bever.nl/actievoorwaarden.

Bever inspireert om actief buiten te zijn en levert daarvoor expertise, service en producten. De ‘buiten’ keten werd in 1977 opgericht door avonturier Fred van Olphen. In 2007 werd het bedrijf onderdeel van de A.S. Adventure Group, inmiddels eigendom van investeringsmaatschappij PAI partners SAS. Bever heeft momenteel 41 vestigingen en een webwinkel. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Pijnacker.