Jack van der Hoek neemt nieuwe UITwaaier in ontvangst

27 mei 2016 – Nieuwsartikel

De UITwaaier is een uitgaanskrant die al twintig jaar als wegwijzer fungeert voor bezoekers en bewoners van Noord-Holland. Gedeputeerde Cultuur, Jack van der Hoek, nam het eerste exemplaar in ontvangst.

De krant wil vooral cultuur promoten, maar ook wandelingen, gezinsuitjes, markten en andere activiteiten krijgen volop aandacht. De zomeruitgave is een bewaarexemplaar voor 3 maanden, per dag kan er gekozen worden uit talloze activiteiten. Grote aandacht is er voor de Stelling van Amsterdam, die dit jaar 20 jaar UNESCO Werelderfgoed is. Daarnaast zijn er interviews met familiebedrijven, die vaak zorgen voor de continuïteit van de Noord-Hollandse toeristenindustrie.

Overhandiging van de UITwaaier door Angeli Poulssen (directeur Culture Base) aan Jack van der Hoek.

Overhandiging van de UITwaaier door Angeli Poulssen (directeur Culture Base) aan Jack van der Hoek.

De activiteiten die in de UITwaaier staan zijn digitaal terug te vinden op www.uitinnoordholland.nl. De Uitwaaier wordt in een oplage van 170.000 verspreid en gaat naar abonnees van Holland Media Combinatie. Bovendien ligt de UITwaaier bij VVV’s, campings, bibliotheken en andere cultuur-toeristische verspreidpunten. De winteruitgave verschijnt vrijdag 30 september 2016.

De UITwaaier wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Noord-Holland.

Over dit artikel

Laatst bijgewerkt 27 mei 2016

Reageer op dit bericht

De volgende velden zijn niet (juist) ingevuld: