Aanstaande dinsdag: De Nationale Verkiezingsshow live vanuit Paradiso

Foto: Twitter Johnas van Lammeren

Aanstaande dinsdagavond 9 maart, één week voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021, vindt live vanuit Paradiso om 20:30 uur De Nationale Verkiezingsshow met De Kiesmannen plaats. Tijdens deze informatieve online show presenteert performance group De Kiesmannen politieke partijprogramma’s in een voorstelling vol humor, satire, inhoudelijke analyse, muziek en spoken word. Je bekijkt de show gemakkelijk vanuit huis op je telefoon, laptop, tablet of smart TV. Tickets zijn verkrijgbaar via onze website.

Terugblik: Re-Image Europe

Sinds 2017 produceert Paradiso samen met 9 Europese culturele instellingen onder de noemer Re-Imagine Europe moderne kunstprojecten rondom de sociale en politieke uitdagingen van deze tijd.  Door middel van residenties, commissies, symposia en workshops worden zowel artiest als publiek gestimuleerd. Deze video toont een overzicht van projecten die de afgelopen 3 jaar hebben plaatsgevonden. Meer informatie over het project vind je op de website van Re-Imagine Europe.

Barlaeus Gymnasium krijgt les in Paradiso

Van woensdag 3 tot en met vrijdag 26 maart krijgen leerlingen van het Barlaeus Gymnasium dagelijks les in Paradiso. In de grote en kleine zaal zijn twee klaslokalen ingericht voor de overburen. Paradiso hoopt zo bij te dragen aan een memorabele en sociale laatste middelbare schoolperiode voor de eindexamenleerlingen. NH Nieuws deed verslag van de eerste dag.