Jason Staal treedt op in het Torpedo theater

Foto:

In 2017 bracht Jason Staal zijn eerste solo-album Daggedachten uit. Kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor The Beatles, Acda en de Munnik en The Beach Boys. Op deze cd stonden samenwerkingen met onder meer Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans en Paul de Munnik.

Na de Daggedachten is het natuurlijk tijd voor Nachtgedachten. Een nieuw album, waar het afgelopen jaar hard aan gewerkt is. De albumpresentatie is gepland voor 26 januari 2019 in Assen. Maar dit weekend speelt Jason al in Amsterdam, te weten in het intieme Torpedotheater in de Sint Pieterspoortsteeg.

Nieuwe liedjes, nieuw programma, nieuwe gedachten, waarbij hij zichzelf op piano én op gitaar begeleidt met ondersteuning van Levy IJtsma. Van prinsessen en een draak & tot gedachten onder sterren en de maan. Een uitstekend uitgangspunt voor een mooie intieme avond!

Reserveren kan op [email protected] of telefonisch 020-4284993. Voor meer info: http://www.torpedotheater.nl/voorstellingen/info/1700/music-night-jason-staal