5x tips voor restaurants met adembenemend uitzicht over Amsterdam

Foto: SkyLounge Amsterdam

Winkelen, musea of met een boot door de grachten: Amsterdam is een stad met voor ieder wat wils. Uiteraard mogen lekker eten en drinken daarbij niet ontbreken. Wij hebben de leukste hotspots op een rij gezet die een indrukwekkend uitzicht over de stad hebben.

A’dam Lookout

Wil je Amsterdam bekijken vanuit vogelperspectief? Dan mag je A’dam Lookout niet missen. Met een 360 graden skydeck, een sensationele schommel waarmee je over de stad lijkt te vliegen, een panorama skybar, een restaurant met een adembenemend uitzicht en een spectaculaire lift die je binnen 22 seconden naar de twintigste verdieping brengt, zal je deze plek niet snel vergeten. Plezier voor jong en oud. Kijk voor meer informatie en tickets op Adamlookout.com.

W Lounge

De W Lounge ligt op de zesde verdieping van het Exhange gebouw in het hart van Amsterdam. Het is dé plek om te zien en gezien te worden én ze draaien er de nieuwste muziek. De lekkerste op maat gemaakte cocktails zijn hier te verkrijgen. Alleen al het oogverblindende design maakt een bezoekje aan deze hotspot meer dan de moeite waard. Kijk hier voor meer informatie en om te reserveren.

SkyLounge Amsterdam

De SkyLounge is een award winning rooftop loungebar met een uniek uitzicht op onze hoofdstad. Hier kun je 365 dagen per jaar genieten van lekker eten en drinken. Overdag kun je er terecht voor een kopje koffie of een lunch en in de avond mixen dj’s en cocktailshakers de perfect atmosfeer voor een avondje uit. Kijk hier voor meer informatie.

Blue Amsterdam

Blue Amsterdam is een café en restaurant met een 360 graden uitzicht over de stad. Gelegen in de dertig meter hoge Kalvertoren kan je tijdens je lunch of diner het Rijksmuseum, de Munttoren, het Paleis op de Dam én het Centraal Station zien liggen. Met de speciale glazen lift kijk je hier je ogen uit terwijl je geniet van koffie, ontbijt, lunch, early dinner, borrel, taarten en speciale bieren en wijnen. Benieuwd? Kijk op Blue-Amsterdam.nl voor meer informatie en om te reserveren.

NEMO Amsterdam

Bij NEMO kun je niet alleen terecht voor een leuk dagje uit, ook biedt NEMO fantastisch uitzicht over de stad. Je kunt onder het genot van een drankje of snack ook de buitententoonstelling Energetica bewonderen. Ervaar de energie uit wind, water en zon en ga de strijd aan met de natuurkrachten. Van zonnewijzer tot vlieger: hier ontdek je alles over de elementen en tegelijkertijd ervaar je hoe duurzame energie werkt. Kijk op de website van NEMO voor meer informatie.