Martin Garrix helpt fan uit de brand met vliegticket voor ADE

Foto: Instagram Martin Garrix

Koop je een kaartje voor het optreden van Martin Garrix op het Amsterdam Dance Event (ADE), kan je het vervoer van Ierland naar Nederland niet betalen. Het overkwam de Ierse Chris McPhadden. Je zou denken dat hij het muziekfeest aan zich voorbij zou moeten laten gaan, maar niets is minder waar. Martin Garrix schoot namelijk te hulp.

De Ier had al een tijd geleden de kaartjes voor het concert gekocht, omdat hij bang was dat ze anders uitverkocht zouden raken. Het vervoer zou hij op een later moment nog regelen. Maar hij had er niet rekening mee gehouden dat hij veel geld zou uitgeven tijdens zijn vakanties in Boedapest en Amerika. Daarnaast schoot de prijs van de vliegtickets naar Nederland omhoog naar driehonderd euro. Met als gevolg dat McPhadden de reis naar ons land zich niet meer kon veroorloven.

Als laatste redding deelde McPhadden via Twitter het probleem met Garrix. Vervolgens overkwam hem, waar velen van zullen dromen: hij kreeg een gratis vliegticket van zijn favoriete artiest. Hij laat weten dat hij dat totaal niet verwacht had.

ADE is een jaarlijkse muziekconferentie in Amsterdam. Dit jaar is het evenement van 19 tot en met 23 oktober. Overdag staat het uitwisselen van kennis over elektronische muziek centraal. ’s Avonds en ’s nachts draaien dj’s uit zowel binnen- en buitenland in verschillende uitgaansgelegenheden in de stad.

Martin Garrix helpt fan uit de brand met vliegticket voor ADE

martin-garrix-2