Oktober Woonmaand bij Nibo Stone

Foto: Nibo Stone

Advertorial – Oktober Woonmaand bij Nibo Stone: 15% korting op alle vloeren en maak kans op een vloerencheque t.w.v. € 1.500,-.

Kom tussen 1 – 31 oktober naar één van de showrooms van Nibo Stone, want hier kun je de vloeren echt beleven. In meer dan 150 kamers zijn de vloeren gepresenteerd in afzonderlijke ruimtes. Hier kun je over de vloeren lopen, aanraken en echt beleven alsof je thuis bent.

Nieuwste vloerentrends

Het is weer zover. Tijd voor de oktober woonmaand. Al jarenlang is dit de maand waarin nieuwe collecties worden gepresenteerd en trends worden voorspeld. Hèt moment om geïnspireerd te raken!

Ook op het gebied van vloeren zien we nieuwe ontwikkelingen. Nibo Stone sluit daarbij aan met haar nieuwste collectie tegelvloeren. De collectie is zeer uiteenlopend, van robuuste landelijke vloeren van natuursteen tot supertrendy XXL tegels in keramiek.

Droomvloer voor een zacht prijsje

Tijdens de oktobermaand heeft Nibo Stone een paar leuke acties in petto. Zo krijg je de hele maand maar liefst 15% korting op alle vloeren van Nibo Stone. En ga je vloeren kijken in een van hun twee grote showrooms in Venlo of Vianen? Dan maak je ook nog eens kans op een vloerencheque t.w.v. € 1500. Deze cheque kun je inwisselen voor het einde van het jaar voor jouw droomvloer!

Kom dus ook tijdens de Oktober Woonmaand naar Nibo Stone en kies de vloer die bij jou past!