Sneller bestellen bij AUTODOC met de nieuwe app

Foto: Pixabay

AUTODOC, leverancier van zowat alle auto-onderdelen en meer op de markt, beschikt over een nieuwe app, waarmee je alles wat je nodig hebt voor reparatie en onderhoud van je auto op je smartphone kunt vinden. Zodra je de app opent, beschik je over een intuïtieve zoekmethode die je met gemak naar de juiste categorie leidt.

Alle producten zijn voorzien van duidelijke omschrijvingen en illustraties, zodat je geen vergissing kunt maken. Als je toch problemen hebt om een onderdeel te vinden, vraag je gewoon om hulp in de online chat. De specialisten tonen je aan de hand van enkele vragen precies wat je nodig hebt uit de enorme lijst aan artikelen.

De AUTODOC app biedt een verlanglijstje en een geschiedenis van eerdere bestellingen. Op die manier kan je de onderdelen en accessoires bestellen wanneer je maar wilt, zonder steeds opnieuw te zoeken naar passende stukken. Dit bespaart gebruikers heel wat tijd en moeite. Bovendien kan je met één klik betalen, wat het bestelproces enorm snel en handig maakt.

Elke klant heeft de keuze uit meerdere betaalmethoden, waaronder alle bekende debet- en creditkaarten en voorafbetaling via bankoverschrijving. Na afloop kan je de status van je bestelling volgen, zodat je precies weet wanneer jouw pakket geleverd wordt.

Een bijkomende functie van de AUTODOC app is de lijst met garages bij jou in de buurt. Wanneer je pech hebt met je auto helpt de app om een garage te vinden in de buurt waar je terecht kunt met je problemen. Alle garages worden gescreend door AUTODOC, zodat je ook meteen een overzicht hebt van de taken die ze uitvoeren. Nog een handige tip: door via de AUTODOC app te bestellen in plaats van op de website kan je extra kortingen ontvangen op je aankoop.