Ron Blauw start Cook Like A Chef!

Foto: ron blauw

We blijven binnen roept Ron Blauw!

Hoe graag ze het ook hadden gewild, Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriental en Ron Gastrobar Indonesia zij gesloten. Ron verteld in zijn bericht; Ondanks het succes van hun Delivery & Take Away voelen we ons verplicht om een bijdrage te leveren aan het beperken en terugdringen van het virus hashtagblijfbinnen en onze verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten én medewerkers.

Wie denkt dat wij nu achterover gaan leunen hebben het mis! Met een aantal initiatiefnemers zijn we gestart met ‘Bordje voor onze Helden & Ouderen’. Hiermee steken we de werknemers in de cruciale / vitale beroepsgroepen én de kwetsbare doelgroepen een hart onder de riem!

Via cooklikeachef zet je met onze dinerboxen in een handomdraai en in het comfort van jouw eigen thuisomgeving een uniek 3-gangen Gastrobar sterrenmenu op tafel! Bestel de dinerbox nu via cooklikeachef.nl. Zodra alle seinen weer op groen staan openen we direct onze deuren en zullen we u met open armen ontvangen en verwennen zoals altijd! 

 

https://www.cooklikeachef.nl

Bron: Push vanuit Ouder-Amstel