Amsterdam maakt zich op voor Ajax-Tottenham

Foto: Red&White Support

Ajax-fans maken zich op voor de halve finale in de Champions League woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De fanatieke supporters van de F-side organiseren voor de wedstrijd van hun club tegen Tottenham Hotspur ,,de grootste entrada ooit” in het Arenapark naast het stadion. Ze hebben opgeroepen geen vuurwerk mee te nemen.

De Amsterdamse driehoek (gemeente, Openbaar Ministerie en politie) en Ajax deden maandag al een oproep geen vuurwerk af te steken of fakkels te branden voor, tijdens en na de wedstrijd. Ook het gebruik van gezichtsbedekkende kleding is verboden. De massale sfeeractie voorafgaand aan de beslissende wedstrijd mag wel. Deze begint om 19.00 uur.

Huiskamers, bioscopen, discotheken, kroegen en restaurants in Amsterdam veranderen woensdagavond in kleine stadions. Overal is de wedstrijd te volgen in de hoofdstad. Pleinen en straten zullen naar verwachting volstromen als Ajax na 23 jaar weer tot de eindstrijd van het belangrijkste toernooi voor Europese clubs reikt.

Het bericht Amsterdam maakt zich op voor Ajax-Tottenham verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Push vanuit Nieuws