Nieuwe opnames Astrid Holleeder in proces

Foto: CC0

Astrid Holleeder heeft opnieuw heimelijk gemaakte opnames ingebracht in het proces tegen haar broer Willem Holleeder. Het is vooralsnog onduidelijk wat de opnames precies behelzen, maar volgens de advocaten van Holleeder lijkt het materiaal geen spectaculaire toevoeging aan de opnames die al bekend waren. Astrid is getuige in de zaak tegen Holleeder, die wordt verdacht van het verstrekken van opdrachten voor een reeks liquidaties.

Holleeder (60) is dinsdag door zijn advocaten ingelicht over het bestaan van de opnames en toonde zich er tijdens de zitting in de gerechtsbunker in Amsterdam zwaar geïrriteerd over. Hij herhaalde talloze malen dat Astrid ,,een spelletje speelt”. Het gaat hem niet om de inhoud van de gesprekken, zei Holleeder, want die stelt volgens hem niets voor. ,,Het gaat om het spel dat ze speelt. Het is zó doorzichtig… Als je hier moeten zitten en mensen spelen een spel met je, dat is echt kut.” Holleeder verontschuldigde zich tegen de rechtbank voor zijn onverholen ergernis.

Op eerder bekend geworden opnames is Holleeder te horen terwijl hij in woede uitbarst of omfloerst dan wel fluisterend spreekt over moorden waarvan hij wordt beschuldigd.

Het bericht Nieuwe opnames Astrid Holleeder in proces verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Push vanuit Nieuws